Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΑΡΧΙΚΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία ORO CERAMICA  δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών υγιεινής, των πλακιδίων, των επίπλων κουζίνας και της ντουλάπας υπνοδωματίου από το 1980.

Τα πρώτα 10 χρόνια στην περιοχή της Αλεπούς με τον διακριτικό τίτλο CASA MODA και από το 1990 και για 20 ακόμα χρόνια στο 3o χλμ. Εθνικής Κέρκυρας – Λευκίμμης στα Κανάλια με το διακριτικό τίτλο ΚΟΥΖΙΝΑ – ΜΠΑΝΙΟ.

Τον Ιούνιο του 2011 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με έκθεση 1000τ.μ. στην περιοχή του Πέλεκα.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

37 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος εντυπωσιακός εκθεσιακός χώρος πρωτοποριακός για το νησί της Κέρκυρας  καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη διαθέτοντας μία τεράστια ποικιλία προϊόντων.

ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η ORO CERAMICA διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που ξεκινά από την εξυπηρέτηση/ενημέρωση κατά την πώληση, το σχεδιασμό του δικού σας χώρου, τη δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας και καταλήγει στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος της ORO CERAMICA είναι να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Οι σταθερές συνεργασίες με επώνυμους οίκους/μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού της δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Η ORO CERAMICA απευθύνεται σε ιδιώτες που χτίζουν το νέο τους σπίτι ή ανακαινίζουν το παλιό τους καθώς και σε επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστικές εταιρείες, ξενοδοχειακές / τουριστικές μονάδες).