ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΑΡΧΙΚΗΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέτουμε έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο στο νησί της Κέρκυρας που ειδικεύεται σε κεραμικά πλακάκια, προϊόντα μπάνιου, είδη υγιεινής & εξοπλισμό κουζίνας. Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα είδη από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας ερώτημα.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Το πλακάκι αναδεικνύει το χώρο που επενδύει. Η ORO CERAMICA συνεργαζόμενη με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού διαθέτει τεράστια ποικιλία πλακιδίων. Ενδεικτικά παρουσιάζουμε μερικές μόνο προτάσεις μας.

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Τα είδη υγιεινής συμπληρώνουν την εικόνα του μπάνιου. Προτεραιότητά μας είναι να σας προσφέρουμε τις λύσεις ώστε να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό μπάνιο με ποιοτικά προϊόντα. Ενδεικτικά παρουσιάζουμε μερικές μόνο προτάσεις μας.

ΥΛΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Η χρήση κατάλληλων και υψηλής ποιότητας υλικών τοποθέτησης αποτελεί προϋπόθεση για την κατασκευή με αντοχή στο χρόνο και την αποφυγή προβλημάτων.

ΚΟΥΖΙΝΑ-ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Η πολυετής εμπειρία μας, η τεράστια ποικιλία υλικών και μηχανισμών, ο τρισδιάστατος σχεδιασμός, τα σύγχρονα εργαλεία και το εξειδικευμένο συνεργείο τοποθέτησης που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε εντυπωσιακές κουζίνες και ντουλάπες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.